Nordkontakt
Nordkontakt
Nordkontakt

Nordkontakt

Industriell IT

Nordkontakt AS er en ingeniørbedrift med 70 dyktige medarbeidere innenfor hovedområdene automasjon og informasjonsteknologi. Vi leverer produkter og tjenester på alle nivå i prosessen, fra enkle komp

Sustainable Development Goals

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030

Bærekraftige byer og samfunn
Samarbeid for å nå målene

Nordkontakt AS er en ingeniørbedrift med 70 dyktige medarbeidere innenfor hovedområdene automasjon og informasjonsteknologi.

Vi leverer produkter og tjenester på alle nivå i prosessen, fra enkle komponenter til ferdige idriftsatte anlegg. Nordkontakt AS har hovedkontor i Bodø og avdelingskontor i Harstad.

I tillegg til dette er Nordkontakt AS majoritetseier i Lofoten Elektro AS med ca 65 ansatte fordelt på avdelinger i Svolvær og Leknes. Nordkontakt er ledende innenfor sitt område i Nord-Norge og har en historikk tilbake til 1966. Gruppen har til sammen over 200 MNOK i omsetning.

Vårt mål er å bidra til våre kunders verdiskaping ved å tilby innovasjon, best kundeservice og våre dyktige medarbeidere. Nordkontakt AS er eid av Elektro-gruppen i Bodø, et av Norges største elektrokonsern.

Organisasjoner
OrganisasjonerOrganizations are businesses, municipalities, research etc.

Jernbaneveien 23
8012 BODØ
Norway

75550500

© 2021 , made during COVID-19 lockdown with by Terje