inoFLEET
inoFLEET
inoFLEET

inoFLEET

Digital flåtestyring og biladministrasjon

inoFLEET jobber kun med biladministrasjon og flåteforvaltning. Fokuset i inoFLEET er å gjøre bilhold mer forutsigbart, oversiktlig og økonomisk besparende for kunden. Vi opererer med komplett biladministrasjon og flåtestyring av både ny og eksisterende bilpark, uavhengig av finansieringsselskap og billeverandør.

Sustainable Development Goals

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030

Bærekraftige byer og samfunn
Samarbeid for å nå målene

Fleet360 er en digital forvaltningsplattform for bilportefølje, her lagres og opprettes all dokumentasjon på hver enkelt bil, ned til minste detalj. Systemet er oversiktlig, brukervennlig og gir informasjonsflyt på ett sted. Fleet360 lar kunden ha en felles plattform for total bilportefølje, og lar kunden samtid få bygge opp plattformen etter bedriftens strukturelle utforming. Systemet/plattformen er tilpasningsdyktig og skreddersys etter kundens behov og ønsker. Kunde eier selv data og har fri tilgang til deres egen nettportal for oversikt og biladministrasjon, Fleet360.

Organisasjoner
OrganisasjonerOrganizations are businesses, municipalities, research etc.

Virksomhetsområde

De forskjellige virksomhetsområdene

Mobilitet
Consulting

Utfordringer

De forskjellige utfordringene det er kategorisert i

Innsamling av data
Improving traffic management
Reducing use of fossils
Reducing Operation Costs
Improving personnel efficiency

Johan Schaannings gate 88
3746 SKIEN
Norway

48262374

© 2021 , made during COVID-19 lockdown with by Terje