Zap Scooters
Zap Scooters
Zap Scooters

Zap Scooters

Easy, Fun & Efficient

Zap tilbyr din bedrift langtids-leie av elektriske sparkesykler bygd på avanserte mobilitets-plattformer laget for kommersiell bruk. Våre digitale plattformer tilbyr din bedrift full fleksibilitet sam

Sustainable Development Goals

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030

Bærekraftige byer og samfunn
Ansvarlig forbruk og produksjon

Zap tilbyr din bedrift langtids-leie av elektriske sparkesykler bygd på avanserte mobilitets-plattformer laget for kommersiell bruk. Våre digitale plattformer tilbyr din bedrift full fleksibilitet samt smarte infrastruktur-løsninger uten å måtte ofre mye likviditet.

Enten du skal i et viktig møte eller på en uformell lunsj reserverer du enkelt en sparkesykkel eller låser den opp utenfor inngangspartiet ved å skanne en QR kode. Våre apper er designet for å være enkle og intuitive.

I løpet av hele leieperioden er reparasjoner, service og forsikring inkludert i den faste månedsprisen. Vårt mål er å gi dere en sømløs mobilitetsopplevelse i en ellers travel hverdag. Det er som vi sier; Easy, Fun & Efficient.

Hvis du leter etter en enkel, fleksibel, miljøvennlig og kostnadseffektiv måte å ferde dine ansatte på oppfordrer vi deg til å ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Organisasjoner
OrganisasjonerOrganizations are businesses, municipalities, research etc.

Virksomhetsområde

De forskjellige virksomhetsområdene

Mobilitet

Utfordringer

De forskjellige utfordringene det er kategorisert i

Improving travel safety
Improving traffic management
Parkeringsløsninger
Promoting sustainable private transport models
Increasing Safety
Creating new jobs
Enabling new business opportunities

Madlastokken 5
4042 HAFRSFJORD
Norway

98435457

© 2021 , made during COVID-19 lockdown with by Terje